Yritys

Yritys

Kaikki alkoi vuonna 1993, kun Pertti Matikainen päätti aloittaa yritystoiminnan ja kalan jalostamisen. Uusia reseptejä ja makuja rohkeasti kokeillen, perinteitä ja raaka-aineita kuitenkin kunnioittaen.

Näin syntyi Dorrit-Tuotteet Oy, jonka johtoajatuksena on ollut alusta alkaen:    "Lohta kauneimmillaan"

"Vuosien saatossa on ollut mieltä lämmittävää tuntea olevansa oikealla paikalla ja saada tehdä mieleistänsä ja merkityksellistä työtä.Myös mukavilta asiakailtamme  saama kannustava palaute on tuntunut erityisen hyvältä."

 

Tuotanto

Tuotteemme valmistetaan Heinolan myymälämme yhteydessä sijaisevassa savustamossa.

Vain parhaat ja valikoidut raaka-aineet kelpuutamme jalostukseen.

Kuivasuolaamme kalat puhtaalla,lisäaineettomalla merisuolalla. Pitkää savustusaikaa,jopa 3 vrk käyttäen kylmäsavulohemme(Linnanlohi) saa oman pikantin arominsa tammi-ja pyökkipuun hyväilemästä savusta.  Savustuksen aikana kaloista haihtuu huomattava määrä nestettä ja fileet tulevat kiinteämmiksi ja hyvin säilyviksi.  Noin vuorokauden "tekeentymisen" jälkeen savustetut fileet viipaloidaan koneellisesti ja pakataan toiveiden mukaan.

Lämminsavukalat savustamme omalla salaisella puruseoksella.

Pitkä kokemus ja vankka ammattitaito ovat laadukkaiden tuotteidemme takeena.

Jos et ole maistanut kylmäsavustettua Linnanlohtamme, et ole maistanut parasta.